2a jornada de Control Sub16-18-20, Campionat de Catalunya de Pentatló de Llançaments Màster i Trofeu Pratenc

Posted on

Resum de les proves disputes aquest cap de setmana.

-Comencem amb la 2a jornada de Control Sub16-18-20 que es va celebrar el passat dissabte dia 28 a l’estadi municipal de Joan Serrahima. On destacarem les marques d’Iker Vaque(S20) en pes (6kg) amb un llançament de 13.76m. I Óscar Martínez en els 10km marxa que acabava la prova amb un temps de 54:53.88s.

catpentatlollancamentsmaster2018c.jpg
 Foto: Emiliano Moro

El mateix dia a Castellar del Vallès es celebrava el Campionat de Catalunya de Pentatló de Llançaments Màster, on es va aprofitar per fer un minut de silenci en memòria del Valentí Huch, que ens va deixar el passat 10 d’abril a l’edat de 98 anys desprès d’un impressionat historial atlètic. En aquesta competició hem de destacar els ors aconseguits per Jose Ma. Sanza (M80-84) amb un total de 3414 punts i Manuel Suarez García (M65-69) amb 2.477 punts.

També comentar que es va suspendre el XXXVIII Trofeu Pratenc per la pluja. Al principi es va endarrerir mitja hora l’inici de les proves, però al no parar de ploure amb intensitat i observant que les instal·lacions estaven inundades d’aigua es va prendre la decisió entre jutge àrbitre i cos tècnic del club d’anul·lar la prova per evitar lesions als atletes.

Falten els resultats del Control de la 5a jornada Sub10-12-14 que es van celebrar el diumenge dia 29 d’abril. Quant ho pugin a la web de la federació actualitzarem els resultats.

*Resultats 2a Jornada Control Sub16-18-20*

*Resultats Campionat de Catalunya de Pentatló de Llançaments Màster*

*Fotos Teo Tovar Control Sub10-12-14 (7a Jornada)*