Final del Campionat de Catalunya de Clubs aire lliure 2018

Posted on Actualizado enn

DSC_1523
Foto by Albert Cano

-Aquest diumenge passat es va celebrar la final del Campionat de Catalunya de Clubs, una de les més importants competicions en la qual el Pratenc participa cada temporada, i on es reuneixen els millors clubs de la comunitat catalana. Amb la suma de punts de les dues primeres temporades aquest any ens va tocar en el grup B, on la final la va guanyar el JA Sabadell amb 216.5 punts. El Pratenc malgrat les baixes d’última hora, es va aconseguir un cinquè lloc amb 165 punts empatats amb el Barcelona At. També remarcar que l’equip de relleus 4×400 format pels rellevistes Albert Comas, Jose Ramon, Eloi Navarro i Javier Lorente han rebaixat en 49 dècimes l’record absolut del Club, deixant-lo en 3’28″47s. I un altre rècord absolut millorat va ser el de l’atleta Javier Lorente que en els 110m tanques rebaixava en 23 dècimes l’anterior rècord, deixant-lo en 15:22s.

_DSC0121
Foto by Pau García

De part del la Direcció del Club agrair a tots els atletes que van participar en les diferents proves i edicions d’aquest Campionat.

*Resultats Final Campionat Catalunya*

*Fotos By Pau García*

*Fotos By Albert Cano*

FINAL LIGA