El Pratenc A.A entre un dels millors clubs màster de tota Espanya.

Posted on

El Pratenc A.A entre un dels millors clubs màster de tota Espanya.

Us copiem el text que ens esmenta de la RFEA.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Platges Castelló, Pratenc AA i Barcelona At., Millors club màster espanyols per Barem.

Acabada la temporada és temps de balanç. En la classificació de clubs pel barem dels seus atletes màster el millor equip en homes ha estat el Pratenc amb 260 punts i en dones el Barcelona At. amb 185, mentre que en la classificació conjunta ha estat el Playas de Castelló amb 383 punts, seguit dels altres dos clubs anteriorment citats. Han entrat en el barem 446 clubs, 36 més que el 2017, sumant 16.419 punts, mil punts més que l’any passat, una xifra rècord. Per fer aquesta classificació puntuen els 10 primers atletes de cada prova i categoria donant 10 punts al millor i 1 punt al desè, i cada atleta s’ha valorat només dues vegades, això és cada atletes pot donar un màxim de 20 punts.

*BAREM CLUS 2018*