CURSA RENAULT STREET RUN SANSI VILADECANS I CURSA POPULAR D’HIVERN DE SANT CLIMENT

Posted on

Aquest passat diumenge es va celebrar la RENAULT STREET RUN SANSI VILADECANS DE 5 I 10KM. Un any més un nombrós grup de corredors del Pratenc prenien part d’aquesta ja consolidada cursa que se celebra sobre aquestes dates.
En la distància de 5 km Antonio Godoy aconseguia arribar a meta en sisena posició de la general i segon de la seva categoria amb un temps de 16:13. També la família Giménez tant Sònia com el seu pare Josep pujaven al pòdium en les seves respectives categories. La filla en tercer lloc amb una marca de 20:17 i el pare en segon lloc amb un temps de 23:40.
En la distància de 10km felicitar Roger Esteban pel seu primer lloc de la seva categoria amb un registre de 36:33 i a Yolanda Zurriaga que aconseguia la seva MMP amb 44:59. Felicitats a tots.

IMG_0900.JPGParal·lelament a la població veïna de Sant Climent de Llobregat es realitzava la cursa popular, circuit de muntanya amb distàncies de 6,2km i 10km on Noelia Jimenez arribava primera a meta de la distància llarga amb un temps de 54’26» traient més de dos minuts a la segona classificada la mítica Carmen Ballesteros.

RESULTATS RENAULT STREET RUN LA SANSI 12 VILADECANS 10K

RESULTATS CURSA 10K SANT CLIMENT DE LLOBREGAT